Σύστημα ανίχνευσης υγρασίας – πλημμύρας

Μια νέα καταπληκτική καινοτομία – προσφορά από την skm security

Σύστημα ανίχνευσης υγρασίας – πλημμύρας

Το νέο σύστημα που παρουσιάζουμε απευθύνεται σε όσα νοικοκυριά – εξοχικές κατοικίες, γκαράζ, η επιχειρήσεις που διαθέτουν υπόγειο η κάποιο ισόγειο χώρο και θέλουμε να τον προστατεύουμε από ενδεχόμενη πλημμύρα, λόγο καιρικών φαινομένων, η από κάποια σωλήνα ύδρευσης που έσπασε με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει ο χώρος καταστρέφοντας έτσι την οικοσκευή, τον εξοπλισμό, κάποιο αυτοκίνητο που μπορεί να φιλοξενεί ένας χώρος.
Διαθέτουμε ένα ολοκληρωμένο σύστημα ανίχνευσης υγρασίας το οποίο ενεργοποιείται μόλις ανιχνεύσει την ύπαρξη νερού στον χώρο όπου είναι τοποθετημένο, με δυνατότητα επέκτασης ανιχνευτών και σε διπλανούς χώρους του κτηρίου όπου μπορεί να χρειάζεται χωρίς την ύπαρξη καλωδιώσεων η μερεμετιών.
Το σύστημα της km security θα ειδοποιήσει την πυροσβεστική και τους άμεσα
ενδιαφερόμενους του χώρου σε 5 δευτερόλεπτα από την ώρα που θα ανιχνεύσει νερό στον χώρο επίβλεψης του 24 ώρες το 24ωροακομα και σε περίπτωση διακοπής ρεύματος μιας και η αυτονομία του συστήματος έχει διάρκεια 24 ώρες συνεχούς διακοπής.
Σημαντικό είναι το γεγονός ότι ο ενδιαφερόμενος του χώρου θα ενημερωθεί και σε
ενδεχόμενη διακοπή ρεύματος αμέσως όταν εκείνη πραγματοποιηθεί.
Σε μια πολύπαθη χώρα σε ότι έχει να κάνει με τις πυρκαγιές οι οποίες δίνουν συχνά την θέση τους σε πλημμύρες στην πρώτη βροχή η km security έχει μια οικονομική λύση σε μια προσπάθεια να εξυπηρετήσει τους πελάτες της με τον καλύτερο και οικονομικότερο τρόπο.
Για οποιαδήποτε περεταίρω πληροφορία είμαστε στην διάθεση σας προκειμένου να σας ενημερώσουμε και να λύσουμε τις όποιες απορίες προκύπτουν. www.skmsecurity.gr

 

Μοιραστείτε την ανάρτηση με τους φίλους σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με την ή τις υπηρεσίες που θέλετε και τα στοιχεία επικοινωνίας και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.

lading pages zitisi prosforas
Επιλέξτε μια ή και περισσότερες υπηρεσίες