Ολοκληρωμένα συστήματα συναγερμού

Ολοκληρωμένα συστήματα συναγερμού

Ακούμε κατά καιρούς για κλοπές παρά το γεγονός ύπαρξης <<συναγερμού>>!
Η εξήγηση πάνω σε αυτό είναι απλή αλλά και ουσιαστική ταυτόχρονα.
Ένα ολοκληρωμένο σύστημα συναγερμού δεν είναι μια απλή υπόθεση. Απαιτεί σωστή μελέτη του προστατευόμενου χώρου, σωστή εκτίμηση των πιθανών προσβάσεων του, τύπους και είδη υλικών που καλύπτουν επαρκώς την ασφάλεια του χώρου, καλή γνώση λειτουργίας των υλικών που θα χρειαστούν, τεχνική εξειδίκευση, και πάνω απ όλα εμπειρία, στο αντικείμενο του <<συστήματος ασφαλείας>> με ότι αυτό συνεπάγεται.

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που χρειάζονται ώστε να μπορέσει ένας συναγερμός να χαρακτηριστεί ως σύστημα συναγερμού ασφαλείας, και να θεωρηθεί αξιόπιστο, λειτουργικό, και πάνω απ όλα ασφαλές για τον χρήστη και την οικογένεια του.
Η επιλογή, καθώς και ο τύπος του υλικού που χρησιμοποιείτε από τους τεχνικούς δεν είναι απλή υπόθεση. Το καλό ΔΕΝ πρέπει απαραίτητα να είναι και το ακριβό. Η επιλογή, και ο τρόπος τοποθέτησης του όμως είναι δύο από τα βασικότερα στοιχεία που πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψιν μας.
Ο δρόμος είναι Μακρύς και έχει πολλά σκαλοπάτια που πρέπει να ανέβει ένα σύστημα από το ράφι ως την παράδοση του και την αξιόπιστη λειτουργία του. η αξιοποίηση πλήρως των δυνατοτήτων των υλικών είναι ένα κλειδί ΑΣΦΑΛΕΊΑΣ για τον προστατευόμενο χώρο.
Η λέξη λοιπόν συναγερμός από μονή της δεν καλύπτει απολύτως τίποτα όσο ακριβώς και αν είναι.

Ο ιδρυτής της εταιρεία skm security Μητρόπουλος Κωνσταντίνος είναι στον χώρο των συστημάτων ασφαλείας τα τελευταία τριάντα χρόνια με ενεργή παρουσία στον κλάδο και είναι παρών σε κάθε βήμα της αγοράς αλλά και των τεχνικών μας, δίνοντας λύσεις στις
προκλήσεις που εμφανίζονται.
Ακολουθούμε τις τεχνολογικές εξελίξεις των συστημάτων που χρησιμοποιούμε και ξέρουμε την τελευταία λεπτομέρεια του, που μπορεί όμως να κάνει την διαφορά τόσο στον τρόπο λειτουργίας και στην απόδοση του, όσο και στον χειρισμό του. Αυτή η λεπτομέρεια έχει
αποδείξει στην πάροδο των χρόνων πως μπορεί να αποτρέψει εισβολείς, πριν προβούν σε αξιόποινες πράξεις, και να ΣΩΣΕΙ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ.
ΑΞΙΑ; ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ.

Η τοποθέτηση συστημάτων ασφαλείας γίνετε έπειτα από αυστηρή μελέτη του χώρου!!

SKM SECURITY