Σωστή επιλογή συστήματος συναγερμού

Η επιλογή και η εγκατάσταση ενός συστήματος συναγερμού είναι μια διαδικασία που διέπεται από κανόνες.
2) Η επιλογή του συστήματος που θα χρησιμοποιηθεί θα πρέπει να διαθέτει τις κατάλληλες προδιαγραφές που χρειάζονται για τον χώρο που προορίζεται να προστατεύει.
3) Ο κάθε χώρος για να είναι ασφαλείς χρειάζεται μια σωστή μελέτη από εξειδικευμένο δανειοδοτούμενο τεχνικό ο οποίος να είναι γνώστης του αντικειμένου, με ανάλογη εμπειρία σε θέματα ασφάλειας ώστε να μπορεί να εντοπίσει τις ιδιαιτερότητες του χώρου και να προτείνει τελικά τις ασφαλέστερες λύσεις.
4) Ο εγκαταστάτης του συστήματος ασφάλειας θα πρέπει να είναι πιστοποιημένος και εφοδιασμένος με τις ανάλογες άδειες που προβλέπει η νομοθεσία.
5) Ένας μη αδειοδοτούμενος εγκαταστάτης μπορεί να δώσει μια οικονομική απλά λύση, που τελικά δεν θα προστατεύει τον χώρο μας όταν αυτό χρειαστεί, στο βαθμό που εμείς φανταστήκαμε όταν κάναμε το ραντεβού μαζί του.
6) Η υψηλή τιμή ενός συστήματος ασφαλείας δεν αποτελεί εγγύηση για την ασφάλεια ενός χώρου ούτε καλής λειτουργιάς αν δεν τοποθετηθεί ΣΩΣΤΑ. Δεν χρησιμοποιούμε ακριβά υλικά για να επιτύχουμε ασφάλεια. Την πετυχαίνουμε όμως χρησιμοποιώντας τους σωστούς ΤΥΠΟΥΣ υλικών στις σωστές θέσης και όχι όπου μας <<βολεύει>>!
Η λάθος επιλογή η λάθος τοποθέτηση αντί να μας προστατεύει <<ΠΕΤΥΧΕΝΕΙ>> να μας ενοχλεί με συνεχείς ψευδοσυναγερμους και μας ωθεί στο να μην χρησιμοποιούμε το σύστημα προκειμένου να μην μας αναστατώνει χωρίς λόγο.
Τελικά έχουμε σύστημα συναγερμού στο χώρο η όχι;

Μοιραστείτε την ανάρτηση με τους φίλους σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με την ή τις υπηρεσίες που θέλετε και τα στοιχεία επικοινωνίας και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.

lading pages zitisi prosforas
Επιλέξτε μια ή και περισσότερες υπηρεσίες