Ασφάλεια από διαρρήκτες με σύστημα συναγερμού

Παρ όλα τα αυτά ένα σύστημα συναγερμού από μόνο του δεν είναι ασφαλές. Η σωστή ΜΕΛΕΤΗ – ΑΞΙΟΛΟΓΙΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ – Ο ΤΥΠΟΣ ΥΛΙΚΩΝ – Η ΣΩΣΤΗ ΟΔΕΥΣΗ ΚΑΛΩΔΙΩΣΕΩΝ και τέλος η ΣΩΣΤΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ είναι τα βασικά στοιχεία που αξιοποιούν τις δυνατότητες του κάθε συστήματος που έχει δώσει ο κατασκευαστής του προϊόντος. Οι τεχνικοί της επιχείρηση παρακολουθούν συνεχώς τα τεχνικά σεμινάρια που συνοδεύουν τα υλικά που χρησιμοποιούμε, και λύνουν τυχών απορίες που τους έχουν δημιουργηθεί κατά την
εγκατάσταση των υλικών σε διάφορα είδη χώρων. Με τον τρόπο αυτό είναι σε θέση να δώσουν την κατάλληλη λύση αναλόγως του χώρου που καλούνται να τοποθετήσουν το κάθε προϊόν.

Ακολουθούμε πιστά τόσο την εμπειρία μας στον χώρο όσο και τις τεχνικές προδιαγραφές των προϊόντων μας, παρεμβαίνοντας αν χρειαστεί με γνώμες και απόψεις βελτίωσης τους στον κατασκευαστικό όμιλο απ όπου προέρχεται το κάθε υλικό.
Ένα ολοκληρωμένο σύστημα συναγερμού συνδέεται σε κεντρικό σταθμό λήψης και επεξεργασίας σημάτων συναγερμού όπου εκεί λαμβάνονται όλα τα σήματα που αποστέλλονται από τον φυλασσόμενο χώρο, αξιολογούνται κατάλληλα, και στη συνέχεια
γίνονται οι κατάλληλες ενέργειες που απαιτούνται για την άμεση επέμβαση της αστυνομίας και των άμεσα ενδιαφερόμενων γύρο από τον χώρο που προστατεύεται σε 24ωρη βάση αδιάλειπτα.

24ωρο κεντρο ληψης σημστων συναγερμου.

Τη σήματα λαμβάνει και διαχειρίζεται το 24ωρο κέντρο λήψης σημάτων συστημάτων ασφαλείας; Ακολουθεί ενδεικτικός κατάλογος σημάτων. Διάρρηξη, φωτιά, ιατρική βοήθεια, πανικός, ενέδρα, σαμποτάζ, διακοπή ρεύματος, πτώση μπαταρίας, πρόβλημα συστήματος, αποσύνδεση σειρήνας, αποσύνδεση μπαταρίας, οπλισμός, αφοπλισμός, test συστήματος, αποκατάσταση απομόνωση ζώνης, reset συστήματος, αλλαγή προγραμματισμού, έλεγχος ρελε, έλεγχος κωδικοποιητή, απώλεια ώρας συστήματος, επαναφορά γραμμής ΟΤΕ, πλημμύρα, έλεγχος θερμοκρασίας, ανίχνευση διαρροής αερίων, έλεγχος πιέσεων αερίων – υγρών, έλεγχος βαλβίδων, απώλεια ρεύματος, αλλαγή προγραμματισμού, έλεγχος περιφερικών.

Μοιραστείτε την ανάρτηση με τους φίλους σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με την ή τις υπηρεσίες που θέλετε και τα στοιχεία επικοινωνίας και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.

lading pages zitisi prosforas
Επιλέξτε μια ή και περισσότερες υπηρεσίες