24 ωρη υποστήριξη

Σε πολλές περιπτώσεις ο πελάτης μετά την τοποθέτηση ενός συστήματος συναγερμού έχει την αίσθηση ότι είναι μόνος του. Ξεχασμένος. Δεν γνωρίζει σε τι κατάσταση είναι το σύστημα του, και πόσο ασφαλές εξακολουθεί να είναι μετά την πάροδο του χρόνου. Αν θα τον υποστηρίξει όταν εκείνος το χρειαστεί.

Στους πελάτες μας αυτό απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
Η εταιρεία μας είναι κοντά στον πελάτη της από την ενημέρωση, παρουσίαση, την προσφορά, την εγκατάσταση, και στην συνέχεια την 24 ωρη υποστήριξη που χρειάζεται ένα ολοκληρωμένο σύστημα ασφαλείας. Η αδιάλειπτη συνεργασία μας εδώ και 25 τουλάχιστον χρόνια με έναν από τους πλέων ευέλικτους και ασφαλέστερους πανελλαδικά κεντρικούς σταθμούς λήψεως σημάτων συναγερμού planet, είναι η εγγύηση για την 24ωρη προστασία και υποστήριξη που χρειάζεται ένα σύστημα μετά την τοποθέτηση του. Η planet είναι ενός υπερσύγχρονος κεντρικός σταθμός λήψεως σημάτων συναγερμού που λαμβάνει ένα πλήθος σημάτων από κάθε σύστημα ασφαλείας ξεχωριστά με μεγάλες ταχύτητες, τα επεξεργάζεται, και αναλόγως ενημερώνει σε οτιδήποτε αφορά τον πελάτη, είτε σε θέματα συμβάντων (διάρρηξης – άμεσης βοήθειας κ.τ.λ.), είτε σε τεχνικά θέματα (σήματα χαμηλής μπαταρίας ή διακοπής επικοινωνίας).

Με μια γκάμα τρόπων επικοινωνίας των συστημάτων με τον κεντρικό σταθμό τέτοια που να επιτρέπει στον πελάτη να επιλέξει τον τρόπο που τον εξυπηρετεί, πετυχαίνουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα τόσο στην επικοινωνία, όσο και στην αξιοποίηση των δυνατοτήτων των συστημάτων μας, εκτοξεύοντας στην κορυφή τα επίπεδα ασφαλείας του χώρου που προστατεύουμε. Το ανθρώπινο δυναμικό είναι σε θέση να εξυπηρετήσει τις όποιες ανάγκες, με άρτια εκπαιδευμένο και ενημερωμένο προσωπικό, σε 24ωρη βάση. Με αυτά τα δεδομένα ο
πελάτης μπορεί να έχει ΠΑΝΤΑ μια υπεύθυνη εικόνα του συστήματος, και πάνω από όλα την ευχάριστη εκείνη αίσθηση που του δίνει η ασφάλεια του χώρου του, της περιουσίας του, του ιδίου, και των αγαπημένων του.

Μοιραστείτε την ανάρτηση με τους φίλους σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με την ή τις υπηρεσίες που θέλετε και τα στοιχεία επικοινωνίας και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.

lading pages zitisi prosforas
Επιλέξτε μια ή και περισσότερες υπηρεσίες