Συμβουλές ασφαλείας με σύστημα συναγερμού

1) Κλειδώνουμε ΠΑΝΤΑ τις πόρτες τα παντζούρια όταν εγκαταλείπουμε τον χώρο μας και αν διαθέτουμε σύστημα συναγερμού το ενεργοποιούμε ακόμα και αν θεωρούμε ότι θα λείψουμε για μικρό διάστημα μέσα στην ημέρα. ( Οι περισσότερες διαρρήξεις πραγματοποιούνται μέσα στην ημέρα και σε πολύ μικρά διαστήματα ) .
2) Συντηρούμε σωστά και σε τακτά χρονικά διαστήματα το σύστημα μας ώστε να είμαστε σίγουροι πως λειτουργεί σωστά. Με τον τρόπο αυτό αποφεύγουμε άσκοπες κινητοποιήσεις – ενοχλήσεις.
3) Δεν κοινοποιούμε σε κανένα τον μυστικό μας κωδικό χειρισμού του συστήματος με οποιονδήποτε τρόπο.
4) Δεν κοινοποιούμε πουθενά τον μυστικό κωδικό αναγνώρισης του κεντρικού μας σταθμού.
5) Αν αντιληφθούμε οποιαδήποτε δυσλειτουργία του συστήματος μας ενημερώνουμε άμεσα τον τεχνικό εγκαταστάτη που συνεργαζόμαστε.
6) Ακολουθούμε πιστά τις υποδείξεις του.
7) Ιδανικά τοποθετούμε στο σύστημα μας GSM GLOBAL επικοινωνίας ώστε να έχουμε την ταχύτερη και αδιάλειπτη απόκριση της αστυνομίας και των προσώπων ενδιαφέροντος σε πιθανό συμβάν.
8) Αν φύγουμε για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα π.χ. καλοκαιρινές διακοπές ενημερώνουμε τον κεντρικό μας σταθμό κατά την αναχώρηση μας και κατά την επιστροφή μας ώστε να είναι σε θέση να επέμβει άμεσα κερδίζοντας έτσι πολύτιμο χρόνο απόκρισης.
9) Εμπιστευόμαστε σε οικείο πρόσωπο ένα δεύτερο κλειδί ώστε σε μια πιθανή διακοπή ρεύματος να μπορέσει να το αποκαταστήσει π.χ. ( επαναφέρει πεσμένη ασφάλεια).

Μοιραστείτε την ανάρτηση με τους φίλους σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με την ή τις υπηρεσίες που θέλετε και τα στοιχεία επικοινωνίας και ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας εντός 24 ωρών.

lading pages zitisi prosforas
Επιλέξτε μια ή και περισσότερες υπηρεσίες