Πυρανίχνευση

Συστήματα Πυρανίχνευσης

Αμέλεια; Βραχυκύκλωμα; Ξεχασμένο θερμαντικό σώμα; Αναμμένο ή όχι καλά σβησμένο τσιγάρο σε κάδο απορριμμάτων ενός γραφείου; Όποια και αν είναι η αιτία το αποτέλεσμα είναι πάντα το ίδιο καταστροφικό.

Το ίδιο επιζήμιο!!!
ΦΩΤΙΑ!!!
Μια σπίθα μπορεί να καταστρέψει κόπους και θυσίες μιας ολόκληρης ζωής.
Μια σπίθα μπορεί να καταστρέψει έναν επαγγελματικό χώρο, αφήνοντας πίσω της κατεστραμμένο εμπόρευμα, να αναστείλει τη λειτουργία μιας μέχρι εκείνη τη στιγμή υγιούς
επιχείρησης, και να αφήσει ανθρώπους ανέργους.
Μια πύρινη λαίλαπα μπορεί να απειλήσει εκτός της περιουσίας μας ακόμα και ανθρώπινες ζωές.
Όλα αυτά μπορούν να αποφευχθούν με την τοποθέτηση ενός συστήματος πυρανίχνευσης, που σκοπό έχει την εποπτεία του χώρου από τέτοια συμβάντα, καλώντας άμεσα σε βοήθεια τις αρμόδιες αρχές πυροσβεστικής καθώς και τον ιδιοκτήτη του χώρου, ώστε να προληφθεί μια εξάπλωση πυρκαγιάς εν τη γενέσει της, περιορίζοντας έτσι στο ελάχιστο υλικές ζημιές, καθώς και ανθρώπινες απώλειες που ελλοχεύουν κατά την εξέλιξη μιας πυρκαγιάς.

Είναι σημαντικό λοιπόν να μπορούμε να προλάβουμε μια εξέλιξη ενός τέτοιου κινδύνου, το δυνατόν νωρίτερα, πριν ακόμα το συμβάν πάρει διαστάσεις τέτοιες που δεν θα μπορούμε να ελέγξουμε μετά από λίγα μόλις λεπτά.
Η skm ασχολείται με τα συστήματα πυρανίχνευσης ενεργά τα τελευταία 30 χρόνια. Με γνώμονα την ποιότητα, υλικών, και εργασιών στις ΣΩΣΤΕΣ πάντα τιμές καταφέρνει να δίνει αποτελεσματικές λύσεις σε προσιτά κόστη. Αντιμετωπίζουμε την ανάγκη του κάθε χώρου που αναλαμβάνουμε να καλύψουμε με σύνεση και προσέγγιση τέτοια που θα χρησιμοποιούσαμε αν ο χώρος αυτός μας ανήκε.
Αφουγκραζόμαστε τις τάσης και τα προβλήματα τόσο του πελάτη μας όσο και της αγοράς προτείνοντας λύσεις που μπορούν να καλύψουν ένα χώρο αλλά ταυτόχρονα να είναι αξιόπιστες και οικονομικές.
Skm. Έχουμε τη λύση και την προσφέρουμε στους πελάτες μας σε ένα μόνο ραντεβού όπου αξιολογούμε τον χώρο και τις ανάγκες του, και προτείνουμε λύσεις που δεν αφήνουν αδιάφορο ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη μας. Αυτή είναι η εγγύηση του έργου μας.