Κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης – μετάδοση εικόνας.

Κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης – μετάδοση εικόνας.

Αντικλεπτικά συστήματα ασφαλείας. Προστατέψτε την οικογένεια σας, το σπίτι σας, την περιουσία σας!

Το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης είναι ένα αντικείμενο σχετικά νέο για την χώρα μας. Η ταχύτητα των τεχνολογικών εξελίξεων όμως παγκοσμίως μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, το έχουν φέρει στην πρώτη πεντάδα των συστημάτων εποπτείας – ασφάλειας ενός χώρου, με τη μεγαλύτερη προτεραιότητα να δίνεται σε επαγγελματικούς χώρους σε πρώτη φάση αλλά και σε οικιακό περιβάλλον στη συνέχεια.
Είναι σημαντικό να μπορεί ο χρήστης ενός χώρου να έχει την άμεση επίβλεψη του χώρου που τον ενδιαφέρει και μάλιστα σε πραγματικό χρόνο.

Η skm security παρακολουθεί τις τεχνολογικές εξελίξεις, αναβαθμίζοντας συνεχώς την τεχνική εμπειρία της σε ότι αφορά stand alone καταγραφικά, κάμερες υψηλής ευκρίνειας, προδιαγραφών και αισθητικής που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της κάθε περίπτωσης ξεχωριστά. Ο κάθε χώρος χρειάζεται την κάμερα που καλύπτει τα δεδομένα του όπως αυτά ορίζονται από το σημείο τοποθέτησης, π.χ. ο φωτισμός, και οι καιρικές συνθήκες, καθώς και ο σκοπός που θα
πρέπει να εξυπηρετήσει το σύστημα. Αυτός είναι και ο λόγος που η Skm Security διαθέτει μια τεράστια γκάμα υλικών διαφορετικών οίκων, προδιαγραφών, απαιτήσεων και απόδοσης, ώστε να είμαστε σίγουροι πως μπορούμε να ικανοποιήσουμε την όποια απαίτηση μας ζητηθεί. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τις προδιαγραφές των καμερών
αλλά και των καταγραφικών που χρησιμοποιούμε, ώστε το οπτικό υλικό που θα πάρουμε όταν το χρειαστούμε να είναι το δυνατόν ποιοτικό και ευδιάκριτο. Αυτό ξέρουμε να το κάνουμε σωστά, με αποτελέσματα που αφήνουν μόνο ευχαριστημένους πελάτες από την πώληση ως και την τοποθέτηση συστήματος εποπτείας και μετάδοσης εικόνας.
Επικοινωνήστε μαζί μας, ρωτήστε μας για το όποιο θέμα σας ενδιαφέρει, και απολαύστε των γνώσεων μας, που θα σας καλύψουν τόσο σε τεχνικό και οικονομικό, όσο και σε αισθητικό επίπεδο.